Οι ΝΑΖΙ στη φυλακή!

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους συνταξιούχους που απαίτησαν και σήμερα με την παρουσία τους έξω από το εφετείο της Αθήνας «Να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

          Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο πανηγυρίσαμε την απόφαση του δικαστηρίου, ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση,  και σήμερα απαιτούμε να μπουν ακόμα πιο βαθιά μέσα στη φυλακή. Οι εγκληματίες του Παύλου Φύσσα, του Ζαχζάτ Λουκμάν, των δολοφονικών και εκφοβιστικών επιθέσεων ενάντια σε Έλληνες και μετανάστες δεν μπορεί να αθωωθούν ή να πέσουν στα μαλακά στο εφετείο.

Όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική και φασιστική οργάνωση. Είναι τσιράκια και χρήσιμο εργαλείο της μεγαλοεργοδοσίας και του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Θύματά της είναι συνολικά η εργατική τάξη και όποιος αντιστέκεται, οι Έλληνες και μετανάστες εργάτες, η νεολαία, ο λαός που αγωνίζεται και σηκώνει κεφάλι.

Ο λαός μας πρέπει να επαγρυπνεί, να μη δώσει κανένα περιθώριο στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και στις παραφυάδες της να βρίσκουν έδαφος να παρεισφρήσουν, να δρουν, να δηλητηριάζουν το λαό. Δεν ξεχνάμε κανένα από τα εγκλήματά τους. Τους απομονώνουμε παντού, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στο πανεπιστήμιο και στα σχολειά μας.

Απαιτούμε την καταδίκη και την παραδειγματική τιμωρία των ΝΑΖΙ.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο ρατσισμό, το φασισμό και την ξενοφοβία, ενάντια στην εκμετάλλευση και τους εκμεταλλευτές μας, ενάντια στην αιτία που γεννά τους ΝΑΖΙ. Παλεύουμε για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και προσφυγιά.