Μετατρέπουν τη Λάρισα σε απέραντη Βάση του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών

Μοιράσου το άρθρο!

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

      Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», κλιμάκιο αξιωματικών του στρατού των ΗΠΑ, επισκέφτηκε στις 12/9/2018 εκ’ νέου το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης της Λάρισας, μετά την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού άμυνας, με την συνοδεία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, προκειμένου να διερευνήσει πρακτικά θέματα για την εγκατάσταση μαχητικών αεροσκαφών των ΗΠΑ, πέραν των κατασκοπευτικών drones που ήδη έχουν εγκατασταθεί και ενεργούν για λογαριασμό των πολεμικών σχεδίων των ΗΠΑ στην Μ. Ανατολή και γενικότερα στην περιοχή.

      Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καταγγέλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που παραχωρεί στις ΗΠΑ νέα βάση, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λάρισας, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, η οποία θα υπηρετεί όπως και όλες οι άλλες τα δολοφονικά τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, ειδικά σήμερα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων και των αγορών. Δυστυχώς αυτούς τους σχεδιασμούς στηρίζουν και οι διοικήσεις των Δήμων Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κυβέρνηση και ΝΑΤΟ έτοιμοι να μπλέξουν την χώρα μας σε νέους πολεμικούς σχεδιασμούς,, έχοντας και τη στήριξη της δημοτικής αρχής. Περιχαρής φωτογραφίζονται Αμερικανός πρέσβης και Καμένος στα κατασκοπευτικά αεροπλάνα

      Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καμώνεται δήθεν την φιλειρηνική δύναμη, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού! Όχι μόνο διατηρεί και αναβαθμίζει τη βάση της Σούδας, αλλά μέσα σε μόλις δύο χρόνια γέμισε την Ελλάδα αμερικάνικες νατοϊκές βάσεις, όπως στην 110 Π.Μ της Λάρισας, στην Αλεξανδρούπολη, στον Άραξο, την Ανδραβίδα, το Άκτιο, στη Σύρο! Δεν θα διστάσει να μπλέξει το λαό μας σε πολεμικές επεμβάσεις για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.

Με διακηρυγμένο στόχο την “γεωστρατηγική αναβάθμιση της Ελλάδας”, δηλαδή των συμφερόντων των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο και την Ν.Α Μεσόγειο, συμμετέχει ενεργά στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, σε πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς, ενισχύει την παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στη χώρα, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στηρίζει ενεργά την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, τη στρατιωτική συμμαχία με τις κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Αιγύπτου και τους πολεμικούς σχεδιασμούς στην περιοχή με βάση τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ταυτόχρονα με την συνέχιση της αντεργατικής πολιτικής, με την διατήρηση όλων των εφαρμοστικών νόμων των μνημονίων, προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Διοίκηση