Με όπλο μας την αλληλεγγύη χτίζουμε τείχη προστασίας απέναντι στην «επιλεκτική» κρατική ανυπαρξία

Μοιράσου το άρθρο!

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε με τον πιο τραγικό τρόπο “στο ίδιο έργο θεατές. Χωριά  σε ολόκληρη την Θεσσαλία και στο Νομό μας πνίγονται από την ανυπαρξία, εδώ και χρόνια, των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια, από το ανεπαρκές δίκτυο όμβριων υδάτων, από τις κακοτεχνίες.  

Όπως και στις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή, αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές ανά τόπους τα έργα προστασίας της ζωής και της λαϊκής περιουσίας τα θεωρούν “κόστος”, ενώ την ίδια στιγμή πασχίζουν για τα δισεκατομμύρια που κατευθύνονται στο “όφελος” των επιχειρηματικών ομίλων.  

Η επιλεκτική ανικανότητα του κράτους ξανά στο προσκήνιο, αφού από την μία με ένα κουμπί πλειστηριάζουν εκατοντάδες σπίτια καθημερινά εργαζόμενων συναδέλφων μας, αμέσως δίνουν εκατομμύρια κρατικό χρήμα σε εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους αλλά επιλέγουν να μη δώσουν ούτε ένα ευρώ για την προστασία της υγείας και της ζωής μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Για αυτό ξεκινάμε να μαζεύουμε είδη πρώτους ανάγκες στο Εργατικό Κέντρο για τους συναδέλφους μας που πλήττονται αυτή την στιγμή στην περιοχή μας.

Είδη πρώτης ανάγκης :

  • Εμφιαλωμένα νερά(κατά προτεραιότητα)
  • Χυμούς
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α)
  • Φρυγανιές – Παξιμάδια
  • Μπισκότα – Κρουασάν – Μπάρες δημητριακών – Παστέλια
  • Είδη ατομικής υγιεινής (Πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!!!

Η Διοίκηση