Διαδικτυακή Σύσκεψη της Διοίκησης του ΕΚΝΛ

Μοιράσου το άρθρο!

Την Τρίτη 12 Γενάρη 2021 η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας πραγματοποίησε Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων και Συνδικαλιστών με θέμα :«Η πείρα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, οι εξελίξεις και η συνέχεια της δουλειάς μας για το επόμενο χρονικό διάστημα».

Στην Σύσκεψη συμμετείχαν Πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι από τον χώρο της Δημόσιας και της Ιδιωτικής Υγείας και εκτιμώντας την δράση του προηγούμενου διαστήματος, αναδείχθηκε μέσα από τη συζήτηση ότι όλη αυτή η δράση μας της προηγούμενης περιόδου αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Απασχόλησε συγχρόνως του συμμετέχοντες και υπήρξε γόνιμη ανησυχία για το πώς θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο η συσπείρωση των νέων ανθρώπων στα Σωματεία και κυρίως μπροστά και στο νέο νομοσχέδιο έκτρωμα ενάντια στην απεργία, την συνδικαλιστική δράση που είναι προ των πυλών. Ήδη έχει παρθεί απόφαση από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας για 24ωρη απεργία με ανοιχτή ημερομηνία, σε περίπτωση που τολμήσει  η κυβέρνηση να φέρει το νόμο για ψήφιση στη Βουλή.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά, στον ίδιο δρόμο που προχωρήσαμε και όλο το προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας και οποιαδήποτε μορφή μπορούμε για να φτάσουμε και να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους για όλα αυτά που συμβαίνουν στους χώρους δουλειάς και για την απάντηση που πρέπει να δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στην χθεσινή διαδικτυακή σύσκεψη ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη 26/01/2020 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση-σεμινάριο με θέμα : «Για τα ζητήματα Υγιεινής και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας»