«Η ζωή δεν μπαίνει σε “voucher” και “pass”. Οργάνωση – αγώνας για σύγχρονα δικαιώματα».

Μοιράσου το άρθρο!

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας με μέλη Σωματείων και άλλων φορέων συμμετείχε στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το ΠΑΜΕ, Συνδικάτακαιφορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Η απάντηση που δόθηκε στην κυβέρνηση και την εργοδοσία από τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τις γυναίκες και τη νεολαία ήταν μαζική, στέλνοντας το μήνυμα πως «Η ζωή δεν μπαίνει σε “voucher” και “pass” – Οργάνωση – αγώνας για σύγχρονα δικαιώματα».

Το μαζικό συλλαλητήριο ανέδειξε την ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, για αυξήσεις στους μισθούς, για ρεύμα και καύσιμα φτηνά για τον λαό, ζωή και δουλειά με δικαιώματα, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, στην πολιτική που τους καταδικάζει σε φτώχεια, πολέμους, κρίσεις.

Η απάντηση των ταξικών Σωματείων ήταν ηχηρή, στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα ότι το επόμενο διάστημα θα κλιμακωθεί η πάλη μας. Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες μία σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις με αφορμή την κλιμάκωση της πάλης μας.