Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ!

Μοιράσου το άρθρο!

Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία της κυβέρνησης που κλείνει το εργοστάσιο!

Η κυβέρνηση της ΝΔ με μια ακόμα τροπολογία θέλει να ολοκληρώσει το έγκλημα  που συντελείται χρόνια τώρα σε βάρος των εργαζομένων τη ΛΑΡΚΟ. Εκατοντάδες συνάδελφοί μας  οδηγούνται στην ανεργία και μια ολόκληρη περιοχή στην φτωχοποίηση. Θέλουν μια ΛΑΡΚΟ απαξιωμένη και «αποψιλωμένη» από το εργασιακό κόστος και δικαιώματα για την παραδώσουν σε νέους «επενδυτές» για θα ξεκοκαλίσουν με την σειρά τους δις ευρώ από μια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας για τον λαό μας.

Τάζοντας ολιγόμηνες συμβάσεις  για ένα τμήμα των εργαζομένων επιδιώκει  ουσιαστικά να τους εκβιάσει για να αποδεχτούν το κλείσιμο της επιχείρησης και τις ομαδικές απολύσεις που ακολουθούν. Προσπαθεί να κάμψει το αγωνιστικό τους φρόνημα , να σταματήσουν να διεκδικούν το δίκιο τους όταν πετούν στο δρόμο  αυτούς και τις οικογένειές τους.

Ο πολύμηνος αγώνας των συναδέφλων της ΛΑΡΚΟ έδωσε αποφασιστική απάντηση σε όλα αυτά. Είναι αγώνας όλων των εργαζομένων γιατί είναι αγώνας για το δικαίωμα στην δουλειά και την ζωή.  Δείχνει την δύναμή μας, δείχνει τον δρόμο. Στεκόμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε τα δίκαιά αιτήματά τους. Απαιτούμε :

Να αποσυρθεί τώρα η κατάπτυστη τροπολογία της κυβέρνησης.

Να σταματήσουν οι άθλιοι εκβιασμοί και μεθοδεύσεις σε βάρος των εργαζομένων. Κάτω τα χέρια από την ΛΑΡΚΟ.

Η  Διοίκηση