Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο ΛΑΟΣ. Κανένας μόνος παντού ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,                                                                                                  

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και όλο τον λαό της πόλης να μην αφήσει αναπάντητη τη σχεδιασμένη προσπάθεια των τραπεζιτών, που με την πλάτη της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες.

Η πρώτη κατοικία έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ομίλων, καθώς τους έχει ανοίξει η όρεξη από τις ρυθμίσεις και τροπολογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης, που δίνουν την κατοικία του λαού βορά στην κερδοφορία των τραπεζιτών.

Αυτή τη φορά σειρά έχει μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι που βγάζουν τα κοράκια στο σφυρί της ανήκει όχι εξ’ ολοκλήρου αλλά εξ’ αδιαιρέτου!!! Με την μητέρα άνεργη για χρόνια και χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά.

Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Αδιαφορώντας για την υγεία μας που αποδείχθηκε περίτρανα το τελευταίο δίχρονο, για την πρόνοια, για την παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία.

Δε θα τους κάνουμε την χάρη. Ούτε θα προσαρμοστούμε, αλλά ούτε θα πεθάνουμε! Θα οργανώσουμε την δική μας αντεπίθεση με όπλο μας την αλληλεγγύη και ασπίδα προστασίας τα Σωματεία μας.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης, τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, να σταθούν δίπλα στην συναδέλφισσα ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Να μην επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια. Να είμαστε δίπλα της ΌΛΟΙ την Παρασκευή 7-07-2023, στις 11:00 π.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας μπροστά στα γραφεία της DoValue (μπροστά στην EUROBANK) στη Μ. Αλεξάνδρου απέναντι από την κεντρική πλατεία.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Απαιτούμε :

Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.

Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας»