ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!!

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και όλο τον λαό της πόλης να μην αφήσει αναπάντητη τη σχεδιασμένη προσπάθεια των τραπεζιτών, που με την πλάτη της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες.

          Αυτή τη φορά σειρά έχει μία μονογονεϊκή οικογένεια. Με την μητέρα συνταξιούχο που περιμένει πότε θα της επιδοθεί η σύνταξη και την κόρη της άνεργη και χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά.

Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Αδιαφορώντας για την υγεία μας που αποδείχθηκε περίτρανα το τελευταίο δίχρονο, για την πρόνοια, για την παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία.

Δε θα τους κάνουμε την χάρη. ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ αλλά ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!! Θα οργανώσουμε την δική μας αντεπίθεση με όπλο μας την αλληλεγγύη και ασπίδα προστασίας τα Σωματεία μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης μας να υψώσουμε φωνή αντίστασης και καλούμε όλα τα Σωματεία και τους φορείς της περιοχής να συμπαρασταθούν με αποφάσεις και με τη συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας στην EUROBANK στη Μ. Αλεξάνδρου απέναντι από την κεντρική πλατεία την ΤΡΙΤΗ 20-09-2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι .

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Απαιτούμε :

  • Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.
  • Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
  • Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας.