Δεν προσαρμοζόμαστε-Παλεύουμε για να ζήσουμε

Μοιράσου το άρθρο!

Οι άθλιες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» μπροστά στον δύσκολο χειμώνα που περιμένει τον λαό, δεν αποτελούν μόνο μνημείο κυνισμού, που δίκαια προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Δείχνουν ταυτόχρονα την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να «τρέξει» την πολιτική που οδηγεί τον λαό ολοταχώς σε μεγαλύτερη φτώχεια για τα κέρδη του κεφαλαίου.

Ακριβώς αυτή είναι η «ραχοκοκαλιά» και των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «μέτρα στήριξης». Τα μέτρα στήριξης όμως αφορούν την  κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων της Ενέργειας, των κατασκευαστικών ομίλων και των τραπεζών.

Για τον λαό μας είναι ένα ακόμα κάλεσμα για να «προσαρμόσει» ακόμα περισσότερο τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις του προς τα κάτω και να δεχτεί νέες θυσίες για την καπιταλιστική κερδοφορία.

Δίνουμε απάντηση και καταδικάζουμε την πρόκληση του υφυπουργού και την κυβέρνησης οργανώνοντας το δικό μας αγώνα.

Η ελπίδα όμως βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!

            Ήρθε η ώρα να προσαρμοστούμε στις δικές μας ανάγκες, να προσαρμοστούμε και να ανεβάσουμε την απαίτηση από τον ίδιο μας τον εαυτό. Να φωνάξουμε δυνατά ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να ζούμε με αυτούς τους άθλιους όρους.

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας! Περνάμε στην αντεπίθεση!

            Δίνουμε μαζικό παρών στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζει το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας την επόμενη εβδομάδα :

  • Την Τετάρτη 21/09 στις 19:00 στην Πλατεία Λαού για να απαιτήσουμε «ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ» για να διαμαρτυρηθούμε για το τσουνάμι ακρίβειας στην ενέργεια.
  • Την Πέμπτη 22/09 στις 19:00, στην σύσκεψη Σωματίων-Φορεών-Συνδικαλιστών που καλεί το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στην Αίθουσα Συνελεύσεων του(Εργ.Πρωτομαγιάς 6) για την κλιμάκωση του αγώνα μας.

Η Διοίκηση