ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΥΛΙΟ

Μοιράσου το άρθρο!

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αποχαιρετά τον μέχρι τελευταία στιγμή, μάχιμο συνδικαλιστή του ταξικού εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος, τον Παύλο Πούλιο, που μετά από μια άνιση μάχη με την ασθένεια του, έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 31/8/17, στα 86 του χρόνια.

Ο Παύλος Πούλιος, υπηρέτησε πιστά ως ταξικός συνδικαλιστής, τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των απόμαχων της δουλειάς, ακούραστα και με ανιδιοτέλεια. Εκλέγονταν επι χρόνια μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, του Σωματείου των εργαζομένων στην πρώην ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Χαρτοποιία και των Συνταξιουχικών Σωματείων ΤΑΤ και κατόπιν του ΙΚΑ. Παράλληλα πάλευε για τα συμφέροντα των εργαζομένων και των αγροτών του χωριού του (Ομορφοχώρι Λάρισας), μέσα από την Τοπική Διοίκηση, άλλους μαζικούς φορείς και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των λαικών αγώνων.

Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με τον συνάδελφο Παύλο Πούλιο, θα τον θυμόμαστε παντοτινά για την πίστη και την συνέπεια με την οποία πάλευε για τα ταξικά συμφέροντα της εργατικής τάξης, για την αταλάντευτη πρωτοπόρα αγωνιστική πορεία του ως κομμουνιστή συνδικαλιστή.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και υλοποιώντας την επιθυμία του αντί για στεφάνι, προσφέρει 100 ευρώ στον αγαπημένο του Ριζοσπάστη. Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε Παύλο.