ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ & ΙΡΑΝ

Μοιράσου το άρθρο!

ΠΑΜΕ -ΕΕΔΥΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το ΠΑΜΕ και η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (ΕΕΔΥΕ), καταγγέλλουν την κυβέρνηση του Ισραήλ για τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας. Οι στρατιωτικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε, με την βοήθεια της Τουρκίας και του Κατάρ, για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και στο Ιράν.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ από την ελληνική κυβέρνηση

1. Να ακυρώσει τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες τις συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ.

2.  Να κλείσει τώρα τη βάση της Σούδας και να μην χρησιμοποιηθούν, τα λιμάνια κι ο εναέριος χώρος της χώρας μας  για τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην Μέση Ανατολή.

3.  Να κλείσουν όλες οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε από Λάρισα Θεσσαλονίκη, `Ακτιο και Άραξο.

4. Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες ένστολοι που βρίσκονται εκτός συνόρων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές.

Είμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης  που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Απαιτούμε τον άμεσο σταματημό των δολοφονικών επιθέσεων του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, επιστροφή των προσφύγων, άμεσο τερματισμό της ισραηλινής κατοχής, τερματισμό του εποικισμού και αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, κατεδάφιση του διαχωριστικού τείχους και να σταματήσει ο αποκλεισμός  των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους, στα φτωχά λαικά στρώματα, στη νεολαία και στις γυναίκες, που βιώνουν καθημερινά τις βαριές συνέπειες της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, να πάρουν μέρος στους αγώνες του ΠΑΜΕ και των άλλων αγωνιστικών συσπειρώσεων, συνδυάζοντας αυτούς τους αγώνες με τη στήριξη της ΕΕΔΥΕ και την ένταση της αντιιμπεριαλιστικής δράσης σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.