Με τους αγώνες μας απαντάμε στην τρομοκρατία , την καταστολή και τη αντιλαϊκή πολιτική !

Μοιράσου το άρθρο!

Για την κλήση σε απολογία των Προέδρων της ΟΕΝΓΕ και της ΠΟΕΔΥΝ

Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις μας για την προστασία της υγείας μας !

Τον Μάρτη του 2020, στην αρχή της πανδημίας στην χώρα μας η κυβέρνηση δήθεν  εκθείαζε του «ήρωες με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες» για να κρύψει πίσω τους τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την εκρηκτική κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Τώρα που πια το έγκλημα δεν κρύβεται με τίποτα  εξαπολύει την τρομοκρατία εναντίον τους προσπαθώντας μάταια να πείσει πως ένοχος είναι κάποιος άλλος πέρα από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει στην υγεία η ίδια αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Σε μια κατάπτυστη ενέργεια καλεί σε απολογία την Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ, όπως και τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΥΝ, με βάση τον νέο νόμο για τις διαδηλώσεις , αξιοποιώντας ζητήματα που διαχρονικά χρησιμοποιούνται ενάντια στο λαϊκό κίνημα περί δήθεν «απείθεια» και «παρακώλυση συγκοινωνιών».  Αυτά που κάνει τις τελευταίες ημέρες είναι η συνέχεια σε ένα κύμα τρομοκρατίας απέναντι στους υγειονομικούς που εξελίσσεται σταθερά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε όλη την Ελλάδα αλλά της προσπάθεια να ενεργοποιηθεί με συνοπτικές διαδικασίες το νέο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο απέναντι στις διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις κα.

Δείχνει την αγωνία της καθώς είναι πλήρως εκτεθειμένη στα μάτια του λαού μας επειδή εδώ και ένα χρόνο που εξελίσσεται η πανδημία στην χώρα μας αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει τα αιτήματα των υγειονομικών για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για κάλυψη όλων των αναγκών σε εξοπλισμό και χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας σε όλα τα επίπεδα .

Αντί να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του λαού το μόνο για το σταθερά μοχθεί είναι η ένταση της καταστολής, της αστυνομοκρατίας και της προσπάθειας να βάλει το λαϊκό κίνημα στο γύψο.

Γι΄αυτό είναι απύθμενο θράσος  να επικαλείται δήθεν την «υγειονομική προστασία» των εργαζομένων όταν εξαπολύει το «βούρδουλα» της τρομοκράτησης των αγώνων που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Καμία πειθαρχία λοιπόν απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει την ζωή μας ! Στην τρομοκρατία απαντάμε δυναμώνοντας τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας για την προστασία της υγείας μας!

Η  Διοίκηση

Περιγραφή: ergatiko-kentro-larisa.jpg