Να σταματήσει τώρα η αξιοποίηση της του στρατιωτικού αεροδρομίου της 110ΠΜ από τους ΝΑΤΟϊκούς φονιάδες. Να παύσει κάθε συμμετοχή , εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Μοιράσου το άρθρο!

Η αναβάθμιση της Ελλάδος στα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ καλά κρατεί. Ούτε χρόνος δεν πέρασε που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε την εγκατάσταση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών κατασκοπευτικών drones. Τώρα όπως αποκαλύπτουν πρόσφατα δημοσιεύματα συζητά την παραπέρα αναβάθμιση αυτής της συμμετοχής με την εγκατάσταση «νέων μοντέλων»(Global Hawk) δολοφονικών μηχανών. Το ΕΚΝΛ καταγγέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το νέο βήμα στην παραπέρα εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ ενώ με αυτό τον τρόπο δείχνει πως η ΝΑΤΟϊκή βάση στην πόλη μόνο προσωρινή δεν είναι.
Αυτές οι ενέργειες εξελίσσονται την στιγμή που στο Αιγαίο, στην ΝΑ Μεσόγειο, στα Βαλκάνια αλλά και ευρύτερα οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί βασικά ανάμεσα σε ΗΠΑ-ΕΕ και Ρωσία ,Κίνα για το ποιοι μονοπωλιακοί όμιλοι θα έχουν το πάνω χέρι στον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και των δρόμων μεταφοράς στην περιοχή, οξύνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη και των άλλων αστικών κομμάτων, επιδιώκει την αναβάθμιση της συμμετοχής της χώρας μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς. Έγινε σημαιοφόρος για λογαριασμό των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε στην ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνει επικίνδυνες πρωτοβουλίες, ταυτόχρονα με την συνέχιση της αντεργατικής πολιτικής της.
Η παροχή υποδομών και κάθε είδους διευκολύνσεων στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς δεν αποτελεί αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της χώρας μας, δεν παρέχει κανενός είδους ασφάλεια στον λαό μας. Ίσα-ίσα που μετατρέπουν την πόλη μας και τη χώρα μας, σε μαγνήτη πολέμου, που θα δεχθούν γερά πλήγματα σε περίπτωση εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας, ενώ οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Είναι άκρως επικίνδυνη κοροϊδία ότι η Ελλάδα μέσα σε αυτό τον «κυκλώνα» θα είναι «απάνεμο λιμάνι σταθερότητας κι ασφάλειας». Η συμμαχία με τις ΗΠΑ, η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε και στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, δημιουργεί διαρκώς νέους μεγάλους κινδύνους για τον λαό μας.

Απαιτείται επαγρύπνηση και αγωνιστική αντίδραση από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαικά στρώματα. Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε ως λαός, όπως και οι γειτονικοί μας λαού από την συμμαχία με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε, από την μετατροπή της Λάρισας και της χώρας μας σε μια τεράστια ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση.
Άμεσα να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε :
• ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ DRONES ΑΠΟ ΤΗΝ 110 Π.Μ. ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΈΙΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΤΗΣ 110 ΠΜ ΑΠΌ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
• ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
• ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ
• ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ
• ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.
• ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ
• ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
• ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
• ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ

Η Διοίκηση