ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Τετάρτη 7 Οκτώβρη, 10:00 το πρωί

Μοιράσου το άρθρο!

 

 

 

Έχουν περάσει ήδη πεντέμισι χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη της εγκληματικής – ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ακόμα οι εγκληματίες – δολοφόνοι συνεχίζουν να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό μίσος κυκλοφορώντας ελεύθεροι.

Δεν ξεχνάμε ούτε κάνουμε πίσω!

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013, η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και καταπιεσμένους δεν έχουν σβήσει.

Το σύνθημα “Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά” είναι όρος στη συνολική δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα απομονώσει τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, την σαπίλα του ντουνιά και θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα εργατικά Σωματεία, τους μαζικούς φορείς της νεολαίας, των γυναικών και συνολικά τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής  για κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη , στις 10:00πμ , έξω από τα Δικαστήρια εδώ στην Λάρισα, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες. Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην βαρβαρότητα του Φασισμού, να γκρεμίσουμε την αδικία!

 

Η Διοίκηση