ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!

Μοιράσου το άρθρο!

Σήμερα η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και άλλοι μαζικοί φορείς της πόλης, είχαν προγραμματισμένη κινητοποίηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με αφορμή και την επίσκεψη Μητσοτάκη, για να «ελέγξει» τι συμβαίνει ακριβώς στην Θεσσαλία.

Το επιλεκτικά ανίκανο κράτος αποδείχθηκε σήμερα το πρωί απόλυτα ικανό να «προστατέψει» το κτίριο της Περιφέρειας και ποιους ακόμα άραγε; Αυτούς που ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση που συμβαίνει σε όλη την Θεσσαλία και στην πόλη μας. Και από ποιους τους «προστάτευσαν»; Από τους μαζικούς φορείς της πόλης, από τους εκλεγμένους συνδικαλιστές που εδώ και 3 μέρες με αυταπάρνηση δίνουν μάχη να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται. Τα σπίτια δηλαδή των συναδέλφων μας και του λαού της πόλης.

Είναι ντροπή όλα αυτά που συμβαίνουν και πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (Κυβέρνηση – Περιφερειακή και Δημοτική αρχή).

Απαιτούμε άμεσα:

  • Να περιοριστούν στο ελάχιστο όλες οι δραστηριότητες του Δήμου και της Περιφέρειας και οι εργαζόμενοι τους καθώς και ο μηχανολογικός εξοπλισμός να τεθούν στην υπηρεσία για να σωθεί ο λαός της πόλης μας.
  • Άμεσα να μεταφερθούν σε ασφαλή μέρη όλοι οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών, με την εξασφάλιση τροφής, υγειονομικής περίθαλψης,  τη χορήγηση κλινοσκεπασμάτων και ό,τι άλλο χρειάζονται, μέχρι να αντληθούν τα νερά από τις κατοικίες τους.
  • Να υπάρξει άμεση μέριμνα για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και της ύδρευσης, σε περιοχές που εντοπίζονται προβλήματα. 

Η Διοίκηση