Όλοι στο Συλλαλητήριο –Τετάρτη 11 Μάη, 7:30μμ, Πλατεία Ταχυδρομείου

Μοιράσου το άρθρο!

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ!

Τη μετατροπή όλης της Ελλάδας σε ορμητήριο για τα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, και μάλιστα επ’ αόριστον, προβλέπει η κατάπτυστη νέα Συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ για τις Βάσεις, η οποία κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου την Τρίτη 10 Μάη, να συζητηθεί στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.

          Μέσα από την υπογραφή της συγκεκριμένης συμφωνίας εδραιώνεται και γιγαντώνεται ο κίνδυνος για την ασφάλεια και την ζωή τους λαού της χώρας μας και καμία σχέση δεν έχει με τις δηλώσεις του Υπ. Εξωτερικών κ. Δένδια πως δημιουργείται μία «ασπίδα προστασίας της χώρας». Εξάλλου το ότι δεν γίνεται να νιώθουμε καμία ασφάλεια επιβεβαιώνεται με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που οι παραβιάσεις των συνόρων διαδέχονται η μία την άλλη και συγχρόνως πραγματοποιούνται στρατιωτικές ασκήσεις με την επίβλεψη των Αμερικάνων αξιωματούχων.

          Η χώρα μας μετατρέπεται σε ένα απέραντο ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί απλώς «μαγνήτη πολέμου» αλλά άμεσο στόχο χτυπήματος και αντιποίνων από αντίπαλα ιμπεριαλιστικά στρατόπεδα.

          Καλούμε τον λαό της πόλης μας να βροντοφωνάξει ότι δεν θα δεχθούμε η πόλη μας, η περιοχή μας και η χώρα μας συνολικότερα να αποτελέσει ένα απέραντο ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο.

Απαιτούμε :

  • Να μην υπογραφεί και να αποσυρθεί τώρα η συμφωνία για τις βάσεις του θανάτου
  • Να κλείσουν όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην χώρα.
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Έξω η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σφαγεία.

Μόνο μέσα από αυτό τν αγώνα μπορεί ο λαός μας να βρει απαντοχή και ασφάλεια.

Δίνουμε μαζικά το παρών στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 11/05 στις 19:30 στην Πλατεία Ταχυδρομείου.