ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 7:30μμ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Μοιράσου το άρθρο!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 10:00πμ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τη πάλη μας. στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς όλες τις πλευρές : «Ούτε λεπτό εφησυχασμός, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή». Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης, να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι.

Να ακυρώσουμε στην πράξη την άθλια συμπαιγνία κυβέρνησης-πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ για να απονευρώσουν κάθε αντίδραση, κάθε αγωνιστική διάθεση απέναντι στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνηση και των μεγαλοεπιχειρηματιών. Μήνες τώρα που η κυβέρνηση προετοίμαζε το έδαφος εκείνοι δεν έβλεπαν τον λόγο να κάνουν κάτι καθότι «δεν γνώριζαν τις προθέσεις της», «το περιεχόμενο του νομοσχεδίου» κα. Το τελευταίο διάστημα  παρότι ο υπουργός το έχει παρουσιάσει δεκάδες φορές στα διάφορα ΜΜΕ , η ίδια σκόπιμα μετέφερε την συνεδρίαση της Διοίκησης από μέρα σε μέρα, κωλυσιεργώντας κι αποφεύγοντας να πάρει απόφαση να οργανωθεί η οποιαδήποτε αντίδραση. Αφού κατέληξε πως  βλέπει «πάρα πολλά θετικά», «ότι παίρνει αλλαγές και βελτιώσεις» κάτω από την πίεση της δράση εκατοντάδων συνδικάτων, συνδικαλιστικών φορέων σε όλη την Ελλάδα, όλους αυτούς τους μήνες πρότεινε απεργία στις 10 Ιούνη διεκδικώντας να βελτιωθούν οι… «ανατροπές του αιώνα»! Αυτός είναι ο  ρόλος της  πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ ως δεκανίκι της κυβέρνησης !

Απέναντι σε όλα αυτά παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας για να μην επιτρέψουμε στη κυβέρνηση να μας πάει 100 χρόνια πίσω. Ακυρώνουμε τους σχεδιασμούς τους, κλιμακώνουμε την πάλη μας ! Παίρνουμε όλα τα μέτρα για μαζική, αποφασιστική απεργιακή απάντηση! Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις στον συνδικαλιστικό κίνημα να ριχτούν στην μάχη!

Δε θα γίνουμε σκλάβοι του 21ου αιώνα!!!

Είναι ώρα ο καθένας μας, η καθεμιά μας να σκεφτεί και να πάρει θέση. Το σκύψιμο του κεφαλιού, η μείωση των απαιτήσεων και η σιωπηρή παράδοση των δικαιωμάτων δεν οδήγησε πουθενά. Κανένας συμβιβασμός δεν γλίτωσε κανέναν εργαζόμενο από τα χειρότερα . Όποιος είπε φτάνει που δουλεύω, η κατάληξη είναι να ζω μονάχα για να δουλεύω.

Η περίοδος που περνάμε είναι κρίσιμη! Οι εξελίξεις μας βάζουν όλους μπροστά σε μεγάλες ευθύνες. Δεν πρέπει να αποδεχτούμε παθητικά και μοιρολατρικά να πληρώσει ξανά η εργατική τάξη και ο λαός την κρίση τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Σωματεία, να μη επιτρέψουν αυτή την νέα συνέχεια της επίθεσης σε βάρος μας.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο αποφασιστικά, με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο τη Παρασκευή 4 Ιούνη στις 7:30μμ στη κεντρική πλατεία της Λάρισας και κλιμακώνουμε με απεργία τη Πέμπτη 10 Ιούνη. Δίνουμε μαζικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ στη κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Περιγραφή: ergatiko-kentro-larisa.jpgΗ Διοίκηση