Στήριξη στην Πανθεσσαλική καλλιτεχνική διαμαρτυρία!!!

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας δηλώνει τη στήριξη της στην πολύωρη καλλιτεχνική διαμαρτυρία που θα πραγματοποιήσουν καλλιτεχνικά Σωματεία της Θεσσαλίας την Τρίτη 1 Ιούνη έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο η πλειονότητα του κλάδου των εργαζομένων στον πολιτισμό και τις τέχνες βρέθηκε μπροστά σε αδιέξοδο επιβίωσης. Όλο αυτό το διάστημα όμως έχει ξεδιπλωθεί ένα πλήθος αγωνιστικών δράσεων και πρωτοβουλιών από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον χώρο του πολιτισμού να μην συμβιβαστούν με την σκληρή πραγματικότητα που υπάρχει γύρω μας. Η κυβέρνηση υπολογίζει πολύ καλά όλες τις κινήσεις των εργαζομένων, πολύ δε περισσότερο φοβάται την συλλογική συζήτηση και δράση. Ανησυχούν πως με δυνατά σωματεία δε θα είναι εύκολα τα σχέδιά τους. Εμείς λέμε πως πρέπει τώρα να επιβεβαιώσουμε τον φόβο τους!

          Στηρίζουμε την πολύωρη καλλιτεχνική διαμαρτυρία την Τρίτη 1 Ιούνη και καλούμε τους εργαζόμενους και από τον χώρο του πολιτισμού να βρεθούμε μαζί και στην απεργία τη Πέμπτη 3 Ιούνη, στις 10:30 στη Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Περιγραφή: ergatiko-kentro-larisa.jpgΗ Διοίκηση