ΔΥΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το ΕΚΝΛ εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στις οικογένειες που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας, Τυρνάβου και σε χωριά των Τρικάλων συνεχίζει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες όπως  :

εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη ατομικής υγιεινής   .

Ήδη την Τρίτη 09 Μάρτη παραδόθηκαν στα χωριά του Μεσοχωρίου – Πραιτωρίου και Μαγούλας είδη πρώτης ανάγκης και τονίστηκε η ανάγκη για άμεση οργάνωση των κατοίκων της περιοχής για να διεκδικήσουν άμεσα μέτρα προστασίας και αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται καθημερινά από τις 8:00πμ – 2:00μμ στο κτίριο του ΕΚΝΛ(Εργατικής Πρωτομαγιάς 6). Για οποιαδήποτε πληροφορία ή άλλη συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2410250708.

Συγχρόνως όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο κάτωθι :

GR 0701103970000039729617843