Κάτω τα ξερά σας από το Δικαίωμα στην Απεργία

Το δικαίωμα της απεργίας κατακτήθηκε μετά από θυσίες και αιματηρούς αγώνες των εργαζομένων τόνισαν στην δυναμική παρέμβαση τα ταξικά συνδικάτα στο γραφείο της Αχτσιόγλου

Μοιράσου το άρθρο!

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ν.Δ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

      Το όπλο της απεργίας είναι κατάχτηση της εργατικής τάξης, που κερδήθηκε με σκληρούς αγώνες και με ανθρώπινες θυσίες, απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της και δεν πρόκειται να το διαπραγματευτούμε, να το παραδώσουμε, ούτε να ρωτήσουμε την εργοδοσία και την κυβέρνηση πως και πότε θα την κάνουμε, αυτούς δηλαδή που θέλουν να την καταργήσουν και που τσακίζουν καθημερινά τη ζωή της εργατικής τάξης, για τα κέρδη τους.

      Να πάψουν να προκαλούν, με τις υποκριτικές δηλώσεις, σαν του προέδρου του ΣΘΕΒ, ότι τάχα σέβονται το δικαίωμα στην απεργία και στην εργασία, γιατί κανένα από τα δυο δεν σέβονται και αυτό το ξέρουν καλά και οι εργαζόμενοι που βιώνουν την εκμετάλλευση και την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, την απόλυση όχι μόνο αν τολμήσουν να απεργήσουν, αλλά ακόμα κι αν ζητήσουν να πληρωθούν τα δώρα των γιορτών, τις υπερωρίες, αν ζητήσουν να ασφαλιστούν. Το ξέρουν καλά επίσης και οι 1 εκατομμύριο άνεργοι που αυτοί και το εκμεταλλευτικό του σύστημα τους έστειλαν στην ανεργία.

ΣΕΒ (βιομήχανοι) και κυβέρνηση προκαλούν ότι τάχα σέβονται το δικαίωμα της απεργίας(φώτο από την δυναμική παρέμβαση των ταξικών σωματείων στο υπουργέιο εργασίας)

      Τα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων, είναι στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνα των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους και γι’ αυτό οι εργαζόμενοι με οργάνωση στα σωματεία τους, πρέπει να σπάσουν τον φόβο και την τρομοκρατία και να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των δικών τους αναγκών.

      Γι’ αυτό πρέπει να υπερασπίσουν και το καταχτημένο με αίμα δικαίωμα στην απεργία, που βάλθηκαν μεγαλοεργοδότες και κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να το καταργήσουν.

Ολοι στην 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Παρασκευή 12 Γενάρη 2018 και στην συγκέντρωση του ΕΚΝΛ, στις 10.30 π.μ, στην Κεντρική Πλατεία

ανοίξτε το σύνδεσμό για να δείτε το σποτ της απεργίας

Κάτω τα χέρια από την απεργία και τα συνδικάτα!

Υπογραφή ΕΓΣΣΕ και επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ. Επαναφορά των ΣΣΕ και κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.

Όχι στην φοροληστεία και στις κατασχέσεις εργατικών-λαϊκών σπιτιών!