«Μια πλούσια διαδικτυακή οπτικοακουστική πολιτιστική πρόταση για τους εργαζόμενους της πόλης»

Μοιράσου το άρθρο!

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου επιμελήθηκαν μια πλούσια διαδικτυακή οπτικοακουστική πολιτιστική πρόταση για τους εργαζόμενους της πόλης.

Αξιοποιούμε την τέχνη και τον πολιτισμό που εμείς επιλέγουμε για να σμιλέψουμε συνειδήσεις και να ομορφύνουμε τον κόσμο γύρω μας, έτσι όπως πραγματικά εμείς ονειρευόμαστε.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 21.00 θα προβληθεί στο κανάλι του ΕΚΛ στο You tube η παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη από την θεατρική ομάδα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) που βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο θεατράκι στο πάρκο των Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ).

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθείτε την παράσταση από την Πέμπτη και μετά : https://www.youtube.com/watch?v=hILlGx9XMIQ

Υψώνουμε τη φωνή μας, τη φωνή της εργατικής τάξης, μέσα από το διαχρονικό έργο και το δριμύ κατηγορώ του Ευριπίδη. Εντάσσουμε το θέατρο από εργάτες για εργάτες, στον καθημερινό αγώνα που δίνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Πρωτοβάθμια Σωματεία για να οργανωθεί η πάλη, κόντρα στο εκμεταλλευτικό σύστημα, για τον πολιτισμό και τη ζωή που δικαιούμαστε.

Παράλληλα στα κανάλια του Παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ στις πλατφόρμες YouTube και Mixcloud μπορείτε να βρείτε στιγμές, τραγούδια και συναυλίες. Δεκάδες συνάδελφοι καλλιτέχνες της περιοχής και όχι μόνο εμφανίζονται στα βίντεο των αγωνιστικών πολιτιστικών δράσεων στέλνοντας μήνυμα.

Η μουσική συνάντησε τον αγώνα, την αλληλεγγύη και τις διεκδικήσεις του κλάδου αλλά και της υπόλοιπης εργατικής τάξης. Συνεχίζουμε και ευχόμαστε στους εργαζόμενους της πόλης χρόνια πολλά, καλή δύναμη και υγεία για το 2022. Πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους μεταβαίνετε στις παραγωγές.

Οι συναυλίες

Διαδικτυακή Συναυλία του Παρατήματος Λάρισας του ΠΜΣ (Δεκέμβριος 2020)

Για Όλου του Κόσμου το Ψωμί, το Φως και το Τραγούδι. Η Συναυλία ΠΜΣ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την συμμετοχή μιας πλειάδας ερμηνευτών (Δεκέμβριος 2020)

Τα αφιερώματα

“Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”. Το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τα παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ για τον Μίκη Θεοδωράκη

“Μαλαματένια Λόγια” και άλλα από την Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου

“Παραπονεμένα λόγια έχουν τα τραγούδια μας” στην καλλιτεχνική διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τελευταία στάση στο παλιό «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» με Τάσο Λειβαδίτη και κλασική κιθάρα

Ένα τραγούδι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

1/6/21 Καλλιτεχνική Διαμαρτυρία με μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη και του Μάνου Λοΐζου

Οι Πρωτομαγιές μας – Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Λάρισας // Παράρτημα Λάρισας ΠΜΣ και μέλη του ΣΕΗ

1ο Podcast από το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ – Η λογοκρισία στην τέχνη από το 1960 μέχρι σήμερα

2o Podcast από το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ για τις ιστορικές στιγμές τουhttps://www.mixcloud.com/pmsparlar/2o-podcast-parartima-larissas-pms/