Πίσω από τις φιέστες παραμένει η ίδια επικίνδυνη κατάσταση στον σιδηρόδρομο

Μοιράσου το άρθρο!

Η νέα φιέστα της κυβέρνησης με την επανεκκίνηση σήμερα των δρομολόγιων Αθήνα – Θεσσαλονίκη των επιβατικών τρένων για να μας πείσει ένα μήνα μετά την τραγωδία ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς, μόνο πρόκληση αποτελεί  απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, το λαό και την νεολαία μας . Όταν πίσω από  «δάκρυα συγκίνησης» παραμένει η ίδια επικίνδυνη κατάσταση , όταν συνεχίζουν να κινούνται στις ράγες της ίδιας πολιτικής που οδήγησαν στον θάνατο 57 ανθρώπους.

Είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι τα μόνα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα τρένα να κινούνται με χαμηλότερες ταχύτητες και να υπάρχουν δύο σταθμάρχες, ενώ το σύστημα τηλεδιοίκησης εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Η πολιτική της απελευθέρωσης είναι εδώ, η τεράστια υποστελέχωση παραμένουν στο ακέραιο, θέτοντας υπό μόνιμο κίνδυνο επιβάτες και εργαζόμενους .

Κανένας εφησυχασμός ! Καλούμε τους εργαζόμενους , τον λαό της πόλης μας να πάρει μαζικά μέρος στο αυριανό Συλλαλητήριο του ΕΚΝΛ (Τρίτη 4 Απρίλη) , στις 7:00 το απόγευμα στην Κ.Πλατεία. Για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, για να απαιτήσουμε πραγματικά μέτρα ασφάλειας για την μετακίνηση με τον σιδηρόδρομο, μέτρα ασφαλούς διέλευσης τους σιδηροδρόμου απ΄την πόλη μας-υπογειωποίηση των γραμμών, άμεση επίλυση του προβλήματος της μετακίνησης των εργαζομένων που μετακινούνταν για την δουλειά τους με το σιδηρόδρομο.

Η Διοίκηση