ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ- ΑΠΕΡΓΙΑ 16/3/2023

Μοιράσου το άρθρο!

Χαιρετίζουμε το μεγάλο ποτάμι του λαού της πόλης μας που και σήμερα πλημμύρισε με την οργή του τους δρόμους της πόλης μας. Σήμερα ενώσαμε για ακόμα μία φορά τις γροθιές μας, φανερώνοντας την δύναμη που έχει ο συλλογικός – οργανωμένος αγώνας μας.

Η σημερινή απεργία και η μεγαλειώδης συγκέντρωσή μας είναι μια ακόμα δέσμευση, μια ακόμα υπόσχεση στα θύματα, στις οικογένειές τους από τον λαό και την νεολαία ότι δεν θα αφήσουμε να θαφτούν οι εγκληματικές ευθύνες του κράτους και όλων των κυβερνήσεων, που προωθούν αυτήν την εγκληματική πολιτική, για λογαριασμό της κερδοφορίας των εταιρειών.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, τους χιλιάδες ανθρώπους μαθητές, φοιτητές, γονείς, εργαζόμενους, γονείς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αναλαμβάνοντας το χρέος και την ευθύνη που μας αναλογεί.

Συνεχίζουμε με περισσότερη ορμή και μαχητικότητα, αξιοποιώντας κάθε μορφή για να φτάσει παντού η φωνή μας και να ακουστεί πως οι ζωές μας δεν είναι κόστος – οι ζωές μας έχουν αξία. Συνεχίζουμε στηρίζοντας την συναυλία της Συντονιστικής Επιτροπής των μαθητών της Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μάρτη αμέσως μετά τις σχολικές εορτές στην Πλατεία Ταχυδρομείου και  καλούμε σε πλατιά σύσκεψη τα σωματεία και τους φορείς της πόλης μας την Δευτέρα 27 Μάρτη στις 19:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας για να συζητήσουμε για την συνέχεια της δράσης μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ