Τριήμερη εκδρομή στην Σόφια της Βουλγαρίας για τους εργαζόμενους, άνεργους συνταξιούχους

Μοιράσου το άρθρο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ: τους Εργαζόμενους του Νομού Λάρισας.

Συνάδελφοι

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας αποφάσισε να πραγματοποιήσει φέτος τριήμερη εκδρομή σε Σόφια – Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Η εκδρομή θα γίνει στις 29,30 Ιουνίου 2018 και 1 Ιουλίου 2018.

Η τιμή για κάθε άτομο είναι 120 ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής σε ξενοδοχείο 4αρων αστέρων πρωινό και ένα γεύμα, μια μέρα μετάβαση στη Φιλιππούπολη με επιστροφή αυθημερόν. Επίσης σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στη Βουλγαρία θα υπάρχει ξεναγός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κατά προτεραιότητα τα μέλη των σωματείων της δύναμης του ΕΚΝΛ με τις οικογένειές τους. Η εγγραφή καθώς και η οικονομική τακτοποίηση θα γίνετε στο Εργατικό Κέντρο στον 2ο όροφο από τις 21 Μάη έως τις 10 Ιουνίου 2018 (υπεύθυνος ο Γ.Γ. Λιόλιος).

Με την εγγραφή στην ονομαστική κατάσταση της εκδρομής θα καταβάλετε τουλάχιστον το 50% του ποσού συμμετοχής και τα υπόλοιπα θα δοθούν το αργότερο σε τρεις ημέρες πριν την αναχώρηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι συνάδελφοι να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΚΝΛ από τις 9π.μ. έως 13.30μ.μ και στο τηλ 2410250708 ή στο email του Εργατικού Κέντρο info@ekl.gr

                                                     Για το Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                     ΠΑΡΙΣ ΛΙΟΛΙΟΣ