Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!Δεν θα πληρώσουμε ξανά τα δικά τους σπασμένα!

Μοιράσου το άρθρο!

Όλοι στη σύσκεψη Σωματείων & Φορεών, συνδικαλιστών της πόλης που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο την Πέμπτη 22/9 και ώρα 7:00μμ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6)

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Η κατάσταση που διαμορφώνεται για την εργατική – λαϊκή οικογένεια είναι εκρηκτική και όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας. Η ακρίβεια θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες στην πόλη μας δεν έχουν πια τη δυνατότητα να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, ενώ άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με συνεχείς διακανονισμούς και πολλές οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα με τα παιδιά τους να διαβάζουν με το κερί ή το φακό. Οι μισθοί και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένοι εδώ και χρόνια και ταυτόχρονα η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία γιγαντώνονται.

Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!

Η εργατική τάξη, ο λαός μας έχει και την πείρα, και το θάρρος, και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τη σημερινή κατάσταση. Ο χειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτος αγώνες και μάχες, που θα δίνει ελπίδα και κουράγιο σε όλο το λαό μας. Ήδη, σε πολλούς χώρους δουλειάς έχουν ανάψει εστίες αντίστασης.

Γιατί δεν είναι σύγχρονο και ρεαλιστικό να συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα, να μετράμε τη ζωή μας με το σταγονόμετρο. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ως τετελεσμένο γεγονός την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργίας, να βλέπουμε τα εργατικά δικαιώματα να συρρικνώνονται.

Συμμετέχουμε μαζικά στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου την Πέμπτη 22/9 και ώρα 7:00μμ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6)

Δυναμώνουμε τους αγώνες μας! Περνάμε στην αντεπίθεση!