ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ 24/10/2015

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Λάρισας, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.00 μ.μ, στα γραφεία του (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 στη Λάρισα),  συζητώντας εκτός των άλλων θεμάτων την λήψη απόφασης 24ωρης Απεργίας  για την Παρασκευή 1/11/2019 για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς του πρώην ΤΕΙ Λάρισας(ακαδημαϊκούς υπότροφους)-τώρα Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας μετά την απόφαση των ίδιων των εργαζόμενων για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους που τους οφείλονται εδώ και καιρό, καθώς και αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας.

Εισηγούμενος ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΕΚΝΛ, Σκόκας Ιωάννης, εξήγησε ότι οι εργαζόμενοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί(ακαδημαϊκοί υπότροφοι) στο πρώην ΤΕΙ Λάρισας πλέον ενιαίο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  είναι σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους που του οφείλονται, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία για τον σκοπό αυτό .

Μετά απ’ αυτό, τα μέλη της διοίκησης του ΕΚΝΛ, αποφάσισαν :

«Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Παρασκευή 1/11/2019 για τους εργαζόμενους του πρώην ΤΕΙ Λάρισας, τώρα Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας  στηρίζοντας το αίτημά τους να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους και αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας».

 

 

Για τη Διοίκηση