Κοινός αγώνας για την προστασία της υγείας και της ζωής μας. Κανένας χωρίς εισόδημα.

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Γενάρη στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και συνολικότερα ο λαός μας έχει πλέον συσσωρευμένη πείρα από την προηγούμενη δεκαετή κρίση και γνωρίζει πολύ καλά ότι το μάρμαρο το πληρώσαμε και τότε εμείς, ενώ τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί βαραίνουν ακόμα τις πλάτες μας.

Οι αυταπάτες και ο εφησυχασμός που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση πως υπάρχει διέξοδος και πως θα επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» είναι επικίνδυνος. Ήδη τα δήθεν προσωρινά μέτρα κρατούν εδώ και δέκα μήνες και το τρίτο κύμα που έχει εμφανιστεί σε άλλες χώρες φαίνεται να βρίσκεται μπροστά μας. Τα 800 ευρώ και τα μισοδανεικά της «επιστρεπτέας προκαταβολής» (για όσους την πήραν) δεν επαρκούν για να αναπληρωθεί το χαμένο εισόδημα, ενώ συγχρόνως τα περιβόητα δισεκατομμύρια του «ταμείου ανάκαμψης» θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις και τους επιχειρηματικούς ομίλους. 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αυτοαπασχολουμένων και τους καλεί σε κοινή συμπόρευση με το εργατικό – λαϊκό κίνημα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, ενάντια την  πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.