Ξεσηκωμός τώρα για τη προστασία της υγείας και της ζωής μας!

Μοιράσου το άρθρο!

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στηρίζει και συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Λάρισας και ο Σύλλογος Ιατρών του ΕΣΥ και ειδικευόμενων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης σε πανυγειονομικό ξεσηκωμό για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια, την υγεία και την ίδια μας τη ζωή.

Η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει καθημερινά η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, συνεχίζοντας να κουκουλώνει τις εγκληματικές της ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας. Το τίμημα φυσικά για ακόμη μία φορά το πληρώνει ο λαός, μιας και πυξίδα της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας είναι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και όχι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Η υποκρισία τους ξεχειλίζει! Ξεχειλίζει όμως και η αγανάκτησή μας! Έχουμε καθήκον να μετατρέψουμε την οργή μας σε συλλογική διεκδίκηση και πανυγειονομικό ξεσηκωμό! Καλούμε τα Σωματεία, τους φορείς και τους εργαζόμενους της περιοχής μας να συμμετέχουν στην συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στις 13:30 στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια