Οι Λαρισαίοι έστειλαν Μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα από την Θεσσαλονίκη

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ, διαδήλωσε με ιδιαίτερη μαχητικότητα το μπλοκ του Εργατικού Κέντρου που έφτασε στην Θεσσαλονίκη με 6 πούλμαν

Μοιράσου το άρθρο!

 Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και νεολαία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας να βάλουν μπροστά τις δικές τους ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων !!! Συμμετέχοντας με  6  πούλμαν που αναχώρησαν από τη Λάρισα , στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

      Το μπλοκ του Εργατικού Κέντρου έφτασε με  πορεία στην πλατεία Αριστοτέλους βροντοφωνάζοντας τα συνθήματα : «Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή.» «Οργάνωση – Αγώνας για την ανατροπή», και ενώθηκε με τους χιλιάδες λαού.

Δεν ανεχόμαστε να γίνει η χώρα μας αμερικανό/Νατοικό αεροπλανοφόρο για να σκοτώνονται οι λαοί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γείτονες λαούς. Έχουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες ανάγκες

      Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιήσαν πορεία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο που ήταν φρουρούμενο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικές κατασκευές για να μην πλησιάζουν οι διαδηλωτές, παρέμειναν για αρκετή ώρα εκεί βροντοφωνάζοντας συνθήματα.

      Ενάντια στη πολιτική της   «συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βαφτίσει για ακόμα μια φορά «το κρέας ψάρι», εφευρίσκει καινούργιους τίτλους για τα παραμύθια που πλασάρει στον λαό όπως ««επιστροφή στην κανονικότητα» ή «τέλος των μνημονίων». Προσπαθεί να κρύψει ότι συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει συμφωνήσει σε ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060. Ότι η «ανάπτυξη» που ευαγγελίζονται πατάει στα αποκαΐδια των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, στο πετσόκομμα των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών παροχών, στα χαράτσια και την φοροληστεία.» όπως ανέφερε το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου στο κάλεσμα που απηύθυνε το προηγούμενο διάστημα στον λαό της Λάρισας.