ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Μοιράσου το άρθρο!

Η τελευταία στρατιωτική άσκηση (αεροδιακομιδή Αμερικανού στρατιώτη) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/11 στην πόλη μας, στο χώρο μάλιστα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αποδεικνύει πως η Λάρισα αναδεικνύεται ως υποδομή «πρώτης γραμμής» για ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην κλιμάκωση της στρατιωτικής προπαρασκευής τους, έναντι άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων, με την Ελλάδα στο επίκεντρο αυτών των επικίνδυνων για το λαό ανταγωνισμών. Οι δημόσιες δομές υγείας έχουν αφεθεί στην τύχη τους σε σχέση με τις λαϊκές ανάγκες, όμως την ίδια στιγμή τεστάρονται και προετοιμάζονται προκειμένου να διευκολύνουν του ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλη μας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Να μην πιστέψουν τις σειρήνες της κυβέρνησης, που σε συνέχεια των προηγουμένων, προσπαθεί να μας πείσει ότι η εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς μόνο οφέλη και ασφάλεια θα παρέχει στον ελληνικό λαό.

Το μοναδικό που κερδίζουμε με την μας  σε αυτούς τα σχέδια είναι να είμαστε συνένοχοι στα εγκλήματα και στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που διαπράττονται στην ευρύτερη περιοχή, αιτία που γεννά και την προσφυγιά. Η περιοχή μας και η χώρα μας μετατρέπονται με γοργούς ρυθμούς σε μαγνήτη πολέμου. Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει, κανείς δεν πρέπει να δείξει ανοχή.

Να μην επιτρέψουμε στους φονιάδες των λαών να χρησιμοποιούν τις υποδομές της περιοχής μας και της χώρας μας για τα σχέδιά τους . Να δώσουμε απάντηση με μαζική συμμετοχή στο Πανθεσσαλικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 7 Νοέμβρη, στις 11:00πμ στο Δημαρχείο Βόλου. Να απαιτήσουμε :

  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους .
  • Να καταγγελθεί η Ελληνο-Αμερικάνικη “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας”.
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και οι άλλες ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις.
  • Καμία συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές

στο εξωτερικό.

Η Διοίκηση