Ταξική Αλληλεγγύη-κανένας μόνος του στην κρίση: ομάδες στήριξής για τα προβλήματα γονέων και ζευγαριών

Ταξική Αλληλεγγύη-κανένας μόνος του στην κρίση: Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, οργανώνει δωρεάν συναντήσεις γονέων με ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, με συζητήσεις-στήριξη για τα προβλήματα των σχέσεων με τα παιδιά και μεταξύ ζευγαριών.

Μοιράσου το άρθρο!

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 – τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758
email: ergkelar@otenet.gr

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, οργανώνει δωρεάν συναντήσεις γονέων με ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, με συζητήσεις-στήριξη για τα προβλήματα των σχέσεων με τα παιδιά και μεταξύ ζευγαριών, στις οποίες καλεί όλους τους εργαζόμενους και ανέργους γονείς να συμμετέχουν

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου του Ν. Λάρισας, παράλληλα με τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που παίρνει για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων και ανέργων και πρέπει να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι και άνεργοι, αναπτύσσει και μια σειρά δραστηριότητες αλληλεγγύης και στήριξης ανέργων, εργαζομένων και των οικογενειών τους, όπως δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων, παρεμβάσεις για να μην κόβεται το ρεύμα, το νερό, ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών, για να έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στην υγεία.

Επειδή μια από τις επιπτώσεις της καπιταλιστικής κρίσης, της ανεργίας και της φτώχειας, είναι και τα προβλήματα των σχέσεων των γονιών με τα παιδιά τους, αλλά και μεταξύ των ζευγαριών, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, αποφάσισε να οργανώσει συναντήσεις γονέων, με μια ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που προσφέρονται να στηρίξουν αφιλοκερδώς αυτή τη δράση, με θέματα που απασχολούν τους γονείς και τα παιδιά τους.

Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του ΕΚΝΛ, της ομάδας των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, με τους γονείς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας (οδός Εργατικής Πρωτομαγιάς 6) κατά τη διάρκεια της συνάντησης των γονέων με την ομάδα των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών αποφασίστηκε να δημιουργηθούν δύο ομάδες με βάση την ηλικία των παιδιών.

Οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές σε όσους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν και θα γίνονται ανα δεκαπενθήμερο. Οι επόμενες συναντήσεις θα γίνουν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Στις 7/12 και ώρα 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για όσους έχουν παιδιά στην προεφηβεία και εφηβεία.
  • Στις 14/12 και ώρα 7.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για όσους έχουν παιδιά στην προσχολική και σχολική ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, όσοι θέλουν να απευθύνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και στο τηλέφωνο 2410 250708, πρωινές ώρες 9-2 και το απόγευμα 7-9 μ.μ.

Για τη Διοίκηση

       Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας

            Τάσος Τσιαπλές                                                Πάρις Λιόλιος