ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ!!!

Μοιράσου το άρθρο!

Η εργοδοσία νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει ανενόχλητη! Και αυτό γιατί υπάρχει ένα αντεργατικό – αντιλαϊκό πλαίσιο, που διαχρονικά ψήφιζαν, εφάρμοζαν και προχωρούσαν και ένα βήμα παραπέρα όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά. Ένα αντεργατικό πλαίσιο που μόνο σκοπό έχει το πώς θα προστατεύσει τα κέρδη της εργοδοσίας και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Την ώρα που η πόλη μας και ολόκληρη η Περιφέρεια της Θεσσαλίας δοκιμάζεται σκληρά τις τελευταίες μέρες, η εργοδοσία των ελληνικών γαλακτοκομείων ( Τυράς- Όλυμπος-Ροδόπη –Κλιάφα) πίεζε τους εργαζόμενους να μεταβούν(«εθελοντικά» όπως έλεγε…) στον χώρο του εργοστασίου και ενώ όλοι οι δίοδοι για την ΒΙ.ΠΕ ήταν κλειστοί, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 20 συνάδελφοι μας στο εργοστάσιο. Και αντί να βρεθεί λύση για να επιστρέψουν στις οικογένειες τους «προτιμήθηκε» από την εργοδοσία «η λύση» να δουλεύουν καθημερινά και ύστερα να μεταβαίνουν σε κατάλυμα που βρίσκεται  σε χωριό της περιοχής. Μοναδικός στόχος τα κέρδη τους!!!

Δεν τους ενδιαφέρουν οι ζωές μας και το δείχνουν με κάθε τρόπο!!!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!!

Τώρα όλοι οι αρμόδιοι, κράτος και εργοδοσία, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να απεγκλωβιστούν οι συνάδελφοι μας από το εργοστάσιο. Κανένας εργαζόμενος να μην χάσει το μεροκάματό του. Οι πληρωμές όλων των συναδέλφων να γίνουν κανονικά και στο ακέραιο!

Δεν θα ανεχτούμε να κινδυνέψει κανένας συνάδελφός μας!
Οι ζωές μας έχουν αξία!

Η Διοίκηση