Βίαια επίθεση των ΜΑΤ στα Ιωάννινα συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων με εντολή των super markets «MARKET IN»

εντολή από τα super marke "Market in" για βίαιο χτύπημα των ΜΑΤ και συλλήψεις, υλοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μοιράσου το άρθρο!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάρισα 29/11/2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας στα Γιάννενα, ενάντια σε συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και εργαζόμενους, που διεκδικούν την επαναπρόσληψη τους και περιφρουρούν το δικαίωμα τους να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία των super markets «MARKET IN».

Συλλήψεις εργαζομένων από αστυνομία

Η εργοδοσία, με τις πλάτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιτίθεται βάναυσα σε απολυμένους εργάτες (πρώην Καρυπίδη), που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή και την πληρωμή τους και στους ταξικούς συνδικαλιστές, φτάνοντας στο πρωτοφανές σημείο να συλλαμβάνονται μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν για να σταματήσουν να αγωνίζονται.

Η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει.
ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων καθώς και άλλοι συνδικαλιστές συλλαμβάνονται

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του. Αξιώνει την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου  Ιωαννίνων, των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων που έχουν συλληφθεί, με παραγγελία των αφεντικών των super markets «MARKET IN».

Για τη Διοίκηση

      Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Τσιαπλές Αναστάσιος                                                     Λιόλιος Πάρις