Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη σε βάρος του 22χρονου Παλαιστίνιου

Μοιράσου το άρθρο!

Τη δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα καταδικάζει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καταγγέλλει την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας! Μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Με το σκεπτικό της συγκεκριμένης δίωξης κάθε φιλειρηνική δράση, κάθε παιδί που ζωγραφίζει σημαία της Παλαιστίνης, κάθε άνθρωπος που αντιδρά στη σφαγή στην Γάζα, κάθε σωματείο που κινητοποιείται ενάντια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ θα μπορεί να διωχθεί με το σκεπτικό ότι «εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος»

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης, οι πρώτοι κατηγορούμενοι θα έπρεπε να είναι οι κυβερνήσεις της χώρας που συνεργάζονται με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο είναι δύναμη κατοχής και μας βάζει σε κίνδυνο γενικότερης σύγκρουσης στην περιοχή. Όσοι υπέγραψαν την παραχώρηση της χώρας για τους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Όλοι όσοι παραχώρησαν την Σούδα, την Ελευσίνα, την Καλαμάτα, την Αλεξανδρούπολη, ως προγεφύρωμα για τους πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ εμπλέκοντας τον ελληνικό λαό στις συγκρούσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών και εκθέτοντας τον λαό της Ελλάδας σε κίνδυνο αντιποίνων.

Κάθε μέρα οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη σε όλο τον κόσμο μεγαλώνουν. Οι λαοί στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, στην σωστή πλευρά της ιστορίας για να σταματήσουν το έγκλημα.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

Να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες σε βάρους του Παλαιστίνιου φοιτητή.

Να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής (2015).

Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας στην σφαγή των Παλαιστίνιων την Γάζα, κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραή.»