ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ

Μοιράσου το άρθρο!

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,                                                                                                  

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και όλο τον λαό της πόλης να μην αφήσει αναπάντητη τη σχεδιασμένη προσπάθεια των τραπεζιτών, που με την πλάτη της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες.

Η πρώτη κατοικία έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ομίλων, καθώς τους έχει ανοίξει η όρεξη από τις ρυθμίσεις και τροπολογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης, που δίνουν την κατοικία του λαού βορά στην κερδοφορία των τραπεζιτών.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης, τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, να σταθούν δίπλα στο συνάδελφο ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Να μην επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια. Να είμαστε δίπλα του ΌΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1011-2023, στις 11:00 π.μ. στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας μπροστά στα γραφεία της DoValue (μπροστά στην EUROBANK) στη Μ. Αλεξάνδρου απέναντι από την κεντρική πλατεία.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Απαιτούμε :

Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.

Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας»