Τιμώρησαν Έλληνα φαντάρο γιατί μίλησε ενάντια στην συμμετοχή της χώρας μας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τιμωρεί φαντάρο επειδή μίλησε μίλησε σε αντιπολεμική συγκέντρωση ενάντια στην συμμετοχή της χώρας μας σε πολέμους σε ξένες χώρες

Μοιράσου το άρθρο!

      Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ καταγγέλλει στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής μας την απαράδεκτη ενέργεια, ένα συνάδελφός μας ο οποίος υπηρετεί την θητεία του στον ελληνικό στρατό, να τιμωρηθεί από την μονάδα του, γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

      Ο συνάδελφός μας τιμωρείται γιατί  σήκωσε το ανάστημά του απέναντι  στα γεράκια του πολέμου, το ΝΑΤΟ , την ΕΕ και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή. Τιμωρείται γιατί αποκάλυψε πως οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους «ποτάμι ρέει το αίμα» των λαών της περιοχής δεν είναι άλλοι από το μοίρασμα της «πίτας» των επιχειρηματικών κερδών.

    Τιμωρείται γιατί ανέδειξε πως το πραγματικό καθήκον των παιδιών των εργατικών, λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν την θητεία τους δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των συνόρων της χώρας και πως ο ελληνικός λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

      Είναι πρόκληση η συγκεκριμένη ενέργεια όταν η ίδια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μετατρέψει την χώρα μας σε ένα ατελείωτο ορμητήριο των ΝΑΤΟικών φονιάδων, επιθεωρεί μονάδες παρέα με τους φασίστες της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ, χρηματοδοτεί χωρίς δισταγμό ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και αποστολές εκτός συνόρων ενώ τσακίζει μισθούς συντάξεις και δικαιώματα, παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση για προετοιμασία και διεξαγωγή των νέων πολεμικών αναμετρήσεων στην Συρία και αλλού.

      Καλούμε τα Σωματεία, τους εργαζομένους της περιοχής μας να σταθούν αποφασιστικά  ενάντια τόσο σε τέτοιες ενέργειες όσο και στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να δυναμώσουν  τον αγώνα τους για την ανατροπή της πολιτικής που γεννά φτώχεια, τους πολέμους , την εκμετάλλευση και την προσφυγιά

Η Διοίκηση