ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΕΑΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΤΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ DRONES ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μοιράσου το άρθρο!

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

     Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, εκφράζει την πλήρη αντίθεση της στην απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να παραχωρήσει στις ΗΠΑ νέα βάση για τα κατασκοπευτικά  drones στο πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας, είτε σε άλλη περιοχή της χώρας μας, η οποία θα υπηρετεί όπως και όλες οι άλλες τα δολοφονικά τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής, ειδικά σήμερα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων και των αγορών.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καμώνεται την φιλειρηνική δύναμη, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, ότι συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα μας στους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Μπλέκει τη χώρα και το λαό μας σε επικίνδυνα παιχνίδια, ενισχύει την παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην χώρα και στο Αιγαίο, τη στρατιωτική συμμαχία της με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς στην περιοχή με βάση τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.

      Το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας, καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Ν. Λάρισας, σε ξεσηκωμό για να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι πολεμικοί σχεδιασμοί τους, για να μην λειτουργήσει η νέα Αμερικανική Βάση με τα κατασκοπευτικά  drones στη Λάρισα και σε όποια άλλη περιοχή της χώρας μας.

  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.
  • ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ
  • ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
  • ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ

Η Διοίκηση